اولین میوه خشکی که خورده شد

از اولین میوه های خشکی که خورده می شد. میوه خشک با خارج کردن آب میوه از طریق خشک کردن آفتاب یا با استفاده از دستگاه مخصوصی به نام آب‌گیر درست می‌شود.

از آنجایی که آب در حین خشک شدن حذف می شود، این بدان معناست که قندهای طبیعی موجود در میوه غلیظ می شوند.

می توانید با خوردن میوه های خشک مقداری شیرینی به روز خود اضافه کنید.

میوه های خشک محبوب عبارتند از کشمش، خرما، آلو خشک (آلو خشک)، انجیر، زردآلو و هلو. میوه هایی مانند انبه خشک، آناناس و انواع توت ها نیز در دسترس هستند، اما این میوه ها معمولا با شکر اضافه شده خشک می شوند.

مشخصات غذایی میوه خشک و قیمت میوه خشک حبی
میوه های خشک می توانند منبع آنتی اکسیدان در رژیم غذایی باشند. زردآلو خشک و هلو نیز منابع خوبی از کاروتنوئیدها هستند که بدن شما آنها را به ویتامین A تبدیل می کند.
آلو، کشمش و زردآلو نیز حاوی آهن هستند.
بسیاری از میوه های خشک نیز منبع فیبر هستند. به مقدار فیبر در ¼ فنجان از این میوه های خشک نگاه کنید و قیمت میوه خشک تابستانی را بدانید.

  • منابع:
    1. All About Dried Fruit
  • تبلیغات: