رشد میکروارگانیسم در سیب خشک

در حد معینی محصول را تولید کنید تا بتوان از رشد میکروارگانیسم های فساد غذایی جلوگیری کرد و در عین حال ارزش غذایی بالایی سیب خشک کیلویی را حفظ کرد.

سیب سرشار از آب است، تقریباً 85 درصد (وزنی) و می‌توان سیب‌ها را آب‌گیری و خشک کرد تا با حفظ بافت خوب، محتوای قند بالا و اسیدیته و ارزش تغذیه‌ای، زندگی خود را افزایش دهد.

خشک کردن مستقیم سیب به روش سیب خشک کردن سینی معمولی، کابینت یا خشک کردن خلاء باعث تغییر در بافت، رنگ، طعم و از دست دادن مواد مغذی محصول می شود.

برای بهبود کیفیت سیب خشک شکری ، تیمارهای پیش از خشک کردن مانند آبگیری جزئی میوه پیشنهاد می شود.

از این رو ترکیب اسمز و خشک کردن سیب خشک لبویی می تواند برای افزایش خود زندگی و کیفیت میوه خشک سیب بدون تأثیر بر رنگ، بافت، طعم و ارزش غذایی استفاده شود.

این مطالعه به منظور بررسی اثر املاح اسمزی، غلظت محلول بر کم آبی برش های سیب در دماهای مختلف و زمان غوطه وری و سپس خشک شدن انجام شد. ویژگی های خشک کردن سیب تیمار شده اسمزی نیز مورد مطالعه قرار گرفت.

  • منابع:
    1. Studies on Drying of Osmotically Dehydrated Apple Slices

  • تبلیغات: 
    1. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    2. آیا استفاده از لیمو روی صورت به پوست شما کمک می کند؟

    3. اضافه کردن پودر برای ساختن مواد منفجره

    4. کشف ژنتیک جدید که منجر به بروز هپاتیت می شود!!!