برای اطمینان از کیفیت نهایی و خشک شدن مداوم غذاها، به خصوص در شرایط آب و هوای غیرقابل پیش بینی اوهایو، دستگاه آبگیری توصیه می شود.
چاقوهای تیز و غذاساز یا مخلوط کن نیز کار سبزی خشک قورمه سبزی را آسان تر می کند.
بسیاری از دستورالعمل ها به بلانچ کردن، بخارپز کردن یا پیش تصفیه غذاها نیاز دارند.
تجهیزات این فرآیندها شامل یک کتری عمیق با درب و یک سبد سیمی، یک آبکش یا یک کیسه پارچهای توری باز برای نگهداری محصولات است.
یک کاسه غیر فلزی برای پیش تصفیه میوه ها و سبزیجات برای جلوگیری از تغییر رنگ بهترین است.
میوه رسیده را برای خشک کردن انتخاب کنید. برای بهترین نتیجه، از سبزی خشک شده معطر تازه و بدون لکه و کپک استفاده کنید.
حتی برش دادن غذا به هوای خشک اجازه می دهد تا ابتدا سطح غذا را خشک کند. غذاها را به برش های ⅛ تا ½ اینچی برش دهید. هرچه مقدار آب بیشتر باشد، باید اندازه برش را بزرگتر کنید.
برش های کوچک غذاهای پر رطوبت مانند هندوانه زمانی که تمام رطوبت تبخیر شود ناپدید می شوند.
پوست میوه ها و سبزیجات از جمله موز، خربزه، کدو حلوایی زمستانی و سایر میوه ها و سبزی خشک را بکنید.
برخی از غذاها مانند سیب یا گوجه فرنگی ممکن است با پوست خشک شوند، اما توجه داشته باشید که خشک شدن میوه بدون پوست زمان بیشتری می برد.
میوه ها و سبزیجات کامل را می توان خشک کرد، اما برای یک محصول موفق زمان و توجه لازم است.
قبل از بسته بندی سبزی خشک خانگی شدن، آنها را در آب جوش و سپس در آب سرد قرار دهید تا پوست آن ترک بخورد.
این فرآیند به عنوان “بررسی” محصول نامیده می شود و روند خشک شدن را تسریع می کند.
پیش تصفیه ها تکنیک های توصیه شده ای هستند که برای تولید محصولات با کیفیت استفاده می شوند. پیش درمانی نه تنها از تیرگی جلوگیری می کند و کیفیت را بهبود می بخشد.
- تبلیغات: