پنیر منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است، اما همچنین میتواند سرشار از چربیهای اشباع شده و سدیم باشد. آیا باید بیشتر پنیر بخوریم یا کمتر؟
محبوبیت پنیر در ایالات متحده (ایالات متحده) در 50 سال گذشته افزایش یافته است. آمارها نشان می دهد که مصرف پنیر محلی گوسفندی از سال 1970 تا 2009 سه برابر شده است.
طیف پنیر پارمزان کیلویی موجود و تعداد پنیرسازان متخصص در ایالات متحده نیز در سال های اخیر افزایش یافته است.
برخی از افراد به دلیل حساسیت به شیر یا عدم تحمل لاکتوز از مصرف پنیر لبنی اجتناب می کنند، زیرا آنها در رژیم لاغری یا به عنوان بخشی از رژیم گیاهخواری هستند.
پنیر فواید زیادی برای سلامتی دارد که برخی از پنیر لیقوان گوسفندی شگفت آور هستند.
اینکه آیا این یک انتخاب سالم است یا نه بستگی به فرد و نوع و مقدار پنیر مصرفی دارد.
حقایق سریع در مورد پنیر پارمزان کیلویی:
هزاران نوع پنیر وجود دارد. غذای “با طعم پنیر” یکی از آنها محسوب نمی شود.
بسیاری از پنیرها سرشار از سدیم و چربی هستند، اما ممکن است فواید آن بیشتر از مضرات آن باشد.
پنیر طبیعی، کمچرب و کم سدیم میتواند افزودنی سالم به اکثر رژیمها باشد.
هر کسی که به لاکتوز حساسیت دارد نباید هیچ نوع پنیری بخورد، اما برخی از انواع آن ممکن است برای کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند مناسب باشند.
پنیر یک همراه استاندارد برای غذاهای محبوب مانند همبرگر، پیتزا، غذاهای مکزیکی، سالاد و ساندویچ است.
- منابع:
- تبلیغات: