برخی از کارهای عالی که یک رب انار خانگی ساوه می تواند برای بدن شما انجام دهد چیست؟ بیایید به چند مورد از شگفتی های یک انار شیرجه بزنیم!
آنتی اکسیدان ها که می توانند به محافظت از آسیب به سلول ها، کاهش التهاب و موارد دیگر کمک کنند.
پیشگیری از سرطان تحقیقات اولیه نشان داده است که ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان یا کاهش رشد ارتباط داشته باشد.
ویتامین C – بیش از 40 درصد از نیاز روزانه در یک انار وجود دارد: نشان داده شده است که به التهاب روده کمک می کند و هضم را بهبود می بخشد که برای کسانی که مشکلات روده یا گوارشی دارند مفید است.
آرتریت – آنها حاوی فلاوانول هستند که به مسدود کردن التهاب که منجر به آرتریت و سایر مشکلات مفصلی می شود کمک می کند.
ضد ویروسی – با ویتامین E، C و سایر مواد مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی، بیماری ها و عفونت ها را کاهش می دهد.
حافظه – یک مطالعه اخیر نشان داده است که نوشیدن تنها 8 اونس آب انار می تواند حافظه را بهبود بخشد.
اینها تنها تعدادی از فواید سلامتی انار هستند.
اگر این دلیل کافی برای صرف زمان بیشتری برای آزمایش این میوه نیست، من نمی دانم چیست.
اگر انار در دسترس نباشد میتوانیم همیشه از آب انار استفاده کنیم، همانطور که من در خارج از فصل این میوه استفاده میکنم، آب انار 100% مناسبترین گزینه برای تهیه ملاس است.
برای تهیه رب انار دانه های انار را در مخلوط کن بریزید و آنقدر مخلوط کنید تا دانه ها له شوند. مطمئن شوید که زیاد مخلوط نکنید، میخواهید از مخلوط شدن قطعه سفت سفید خودداری کنید. اینها آب انار را خیلی تلخ می کند.
مواد را با هم ترکیب کنید – آب انار، لیمو و شکر را به یک قابلمه اضافه کنید. روی حرارت متوسط زیاد بگذارید تا شکر کاملا حل شود و آب آن شروع به جوشیدن کند.
بگذارید بجوشد حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 35-45 دقیقه یا تا زمانی که بافت مخلوط شبیه شربت شود بجوشد.
میتوانید یک قاشق را غوطهور کنید و ببینید چگونه از پشت قاشق میلغزد تا مطمئن شوید که قوام خوب و در عین حال ضخیم دارد.
در طول این مدت می توانید تست طعم و مزه را نیز انجام دهید تا ببینید آیا نیاز به اضافه کردن شکر یا لیمو بیشتر به ترجیحات طعمی خود دارید یا خیر.
اگر مقدار بیشتری از هر کدام اضافه کردید، بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد. انارها از نظر سطح اسیدی بسیار متفاوت هستند.
ممکن است لازم باشد کمی شکر یا لیموترش اضافه کنید تا تعادل مناسبی از قند و اسیدیته حاصل شود.
حذف کنید – وقتی قوام مناسب به دست آمد و طعم ها مناسب بود، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مخلوط ممکن است در حین خنک شدن کمی بیشتر غلیظ شود. در شیشه یا ظرف دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.