در حد معینی محصول را تولید کنید تا بتوان از رشد میکروارگانیسم های فساد غذایی جلوگیری کرد و در عین حال ارزش غذایی بالایی سیب خشک کیلویی را حفظ کرد.
سیب سرشار از آب است، تقریباً 85 درصد (وزنی) و میتوان سیبها را آبگیری و خشک کرد تا با حفظ بافت خوب، محتوای قند بالا و اسیدیته و ارزش تغذیهای، زندگی خود را افزایش دهد.
خشک کردن مستقیم سیب به روش سیب خشک کردن سینی معمولی، کابینت یا خشک کردن خلاء باعث تغییر در بافت، رنگ، طعم و از دست دادن مواد مغذی محصول می شود.
برای بهبود کیفیت سیب خشک شکری ، تیمارهای پیش از خشک کردن مانند آبگیری جزئی میوه پیشنهاد می شود.
از این رو ترکیب اسمز و خشک کردن سیب خشک لبویی می تواند برای افزایش خود زندگی و کیفیت میوه خشک سیب بدون تأثیر بر رنگ، بافت، طعم و ارزش غذایی استفاده شود.
این مطالعه به منظور بررسی اثر املاح اسمزی، غلظت محلول بر کم آبی برش های سیب در دماهای مختلف و زمان غوطه وری و سپس خشک شدن انجام شد. ویژگی های خشک کردن سیب تیمار شده اسمزی نیز مورد مطالعه قرار گرفت.
- منابع:
- تبلیغات: