پودر پیاز یک پیاز خشک شده و آسیاب شده است که معمولاً به عنوان چاشنی استفاده می شود پودر پیاز خارجی یک عنصر رایج در چاشنی ها و مخلوط ادویه ها مانند چاشنی بوموند است.
برخی از انواع با استفاده از پیاز سرخ شده تهیه می شوند، می توانید از پیاز سفید، زرد و قرمز استفاده کنید.
پودر پیاز یک محصول غذایی تهیه شده تجاری است که کاربردهای متعددی در آشپزی دارد. پودر پیاز را می توان در خانه نیز تهیه کرد.
نمک پیاز چاشنی است که از پیاز خشک و نمک به عنوان مواد اصلی استفاده می شود.
پودر پیاز تجاری با استفاده از آبگیری، خشک کردن انجمادی، خشک کردن خلاء و خشک کردن جریان تهیه می شود.
برخی از پودرهای پیاز تجاری به عنوان یک درمان در برابر آلودگی میکروبی بالقوه تحت تابش قرار می گیرند.
در تماس به راحتی آب را جذب می کند، بنابراین گریدهای تجاری را می توان در ظروف دربسته با یک آستر در بالای ظرف بسته بندی کرد.
پودر پیاز با رطوبت 4 تا 5 درصد زمانی که در محیط گرمتر نگهداری می شود، در دمای بالا که مربوط به زمان پخت کوتاه تر است، مستعد کیک شدن است.
به طور کلی پذیرفته شده است که پودر پیاز تجاری در مقایسه با پیاز تازه از نظر طعم ده برابر قوی تر است.
آماده سازی اولیه نمک پیاز تجاری فقط مخلوطی از پودر پیاز و نمک بود. یک نسبت تقریبی برای آماده سازی های تجاری قبلی یک قسمت نمک به ازای هر پنج قسمت پیاز خشک شده است.
نسخههای مدرن معمولاً از پیاز دانهای خشک و نمک استفاده میکنند و معمولاً حاوی یک عامل ضد جوش هستند.
نمک می تواند با جلوگیری از تبخیر روغن پیاز، از از بین رفتن طعم پیاز در مخلوط جلوگیری کند.
توسعه فرآورده های تجاری نمک پیاز شامل تولید محصولاتی بود که بوی تند پیاز را در محصول و بر نفس مصرف کنندگانی که آن را می خورند کاهش داد.
تهیه تجاری نمک پیاز شامل آزمایش و درجه بندی پیازها برای درجه طعم پیاز است، زیرا مشخصات طعم می تواند به طور قابل توجهی بین انواع پیاز متفاوت باشد.
برخی از آماده سازی های تجاری نمک پیاز هرگز توسط دست انسان لمس نمی شود، زیرا تمام مراحل پردازش با استفاده از فرآیندهای خودکار انجام می شود.