فندق یک میان وعده خوشمزه است و یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذاها است.
هنگامی که یک فرد آنها را در یک رژیم غذایی متعادل و کنترل شده با کالری قرار می دهد، آجیل ها چندین فواید سلامتی نیز دارند.
مغز فندق در تبریز منبع خوبی از فیبر غذایی است. خوردن فیبر زیاد حرکات منظم روده را تشویق می کند و به جلوگیری از یبوست کمک می کند.
دستورالعمل های غذایی منبع معتبر در ایالات متحده توصیه می کند که زنان 31 تا 50 ساله 25.2 گرم (گرم) فیبر غذایی در روز بخورند. مردان در همان محدوده سنی باید 30.8 گرم فیبر در روز بخورند.
یک وعده 28 گرمی فندق حاوی حدود 2.7 گرم منبع مطمئن فیبر رژیمی است.
کاهش افزایش وزن: طبق تحقیقات اخیر، خوردن آجیل ممکن است به برخی افراد کمک کند تا وزن کمتری داشته باشند.
یک مطالعه در سال 2018 ارتباط بین مصرف آجیل، کاهش افزایش وزن و کاهش خطر چاقی را نشان داد.
در این مطالعه، شرکتکنندگانی که آجیل بیشتری میخوردند، نسبت به افرادی که مصرف نمیکردند، کمتر دچار اضافه وزن میشدند.
در حالی که این تحقیق یک همبستگی را نشان می دهد، مطالعات بیشتر باید بررسی کنند که آیا بین خوردن آجیل و کاهش خطر افزایش وزن رابطه علی وجود دارد یا خیر.
محافظت در برابر آسیب سلولی: فندق سرشار از آنتی اکسیدان ها است که ترکیباتی هستند که در برابر اکسیداسیون سلول ها محافظت می کنند.
آنها میزان آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد را کاهش می دهند.
فندق حاوی آنتی اکسیدان ویتامین E است. برخی تحقیقات نشان می دهد که ویتامین E ممکن است به محافظت از بدن در برابر انواع آسیب های سلولی مرتبط با سرطان کمک کند.
کاهش کلسترول: خوردن فندق ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند.
یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که رژیم غذایی غنی از فندق سطح کلسترول لیپوپروتئین کم چگالی شرکت کنندگان را کاهش می دهد.
این نوع کلسترول می تواند خطر مشکلات قلبی را افزایش دهد.
محققان به این نتیجه رسیدند که بهترین راه برای بهرهمندی از فواید سلامتی فندق، خوردن هر روزه آن بدون افزایش کالری دریافتی کلی است.
نتایج یک منبع معتبر در سال 2016 نیز نشان داد که فندق می تواند سطح کلسترول مضر را کاهش دهد.